НЕВИ КОЕВА

Бизнес консултант практик.

Моята страст е увеличаване на печалбата в бизнеса.  За целта помагаме а нашите клиенти в следните направления – нови клиенти, увеличаване на продажби и печалба, изграждане на продуктивни екипи.

ЗДРАВЕЙ,

Аз съм Неви. Преди да започна редовно да се занимавам с онлайн обучения съм била програмист повече от 15 години. Създала съм различни уебсайтове, както и софтуери за клиенти в България и Германия, а наскоро представих на пазара софтуера за изпращане на имейли aitiss.com.  Започнах провеждането на семинари, уебинари и обучения точно на тази тема – имейл маркетинг. По пътя на трансформацията от програмист към добър лектор съм посетила много семинари за комуникация, презентационни умения, завършила съм НЛП с Алекс Попов, сертифицирана съм за групово фасилитиране и др. И все пак няма по-добър учител от практиката. 

 В КОИ ОБЛАСТИ МОГА ДА СЪМ ТИ ПОЛЕЗНА

ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ

Накратко – това е моята страст! През моя софтуер месечно минават милиони имейли от кампании в България, Финландия и САЩ и имам поглед върху това какво работи и какво не.

Например: Как да напишеш текст и създадеш дизайн?; Как да изградиш голям списък от имейли на потенциални клиенти, които са готови да купуват?; Как да напишеш с имейлите си, така че да имаш повече отваряния, кликове и продажби?; Как да спестиш време и да увеличиш резултатите с автоматична серия от имейли?

ФЕЙСБУК МАРКЕТИНГ

Това е основния канал, от който аз (а и повечето ми клиенти) привличам таргетиран трафик към моя сайт, събития, уебинари и онлайн обучения. Фейсбук ти дава чудесната възможност да достигнеш до хиляди потенциални клиенти и то на много достъпна цена (разбира се, ако знаеш какво точно да направиш). В обученията споделям как да създаваме успешни реклами, как да таргетираме правилните хора, за да намалим разходите за реклама, как да пишем рекламни текстове и много други.

ПЕЧЕЛИВШ БИЗНЕС ОНЛАЙН

Печелившият бизнес онлайн не се гради само с добрия маркетинг.  Именно затова често споделям с участниците в моите обучения и доста практични съвети за личностно развитите, управление на времето, преодоляване на ограниченията и страховете, които ни спират от това да предприемем конкретни действия. Знанието е важно, но както казвам във всяко едно мое видео само действията носят резултати.

Свържи се с мен! 

2 + 11 =