онлайн обучения

Програми с участие на живо на Неви Коева

Бизнес Активатор

Менторска програма

Високодоходни действия

Мастър майнд програма

Система за редовни продажби

Система за редовни продажби

Мастър майнд програма

Бизнес Рестарт

Бизнес реСТАРТ

Онлайн маратон 

Онлайн курсове за самостоятелна работа

Защо тези обучения за различни?

За разлика от други обучения, които много добре теоретично обясняват нещата, тук фокуса е върху конкретни и практични съвети, които да можеш да приложиш веднага. С над 15 години опит в онлайн пространството, през които изпробвах различни стратегии (както в моя бизнес, така и в бизнесите на мои клиенти), докато открих тези, които наистина дават ефективни резултати. Признавам ти, че по пътя си съм направила много скъпо-струващи грешки, но научих какво работи и какво не. И съм тук, за да споделя всичко с теб.
Какво казваt другите за обученията?
“Получих запитвания от офертата, която пуснах даже повече от необходимото. Предизвикателството беше полезно с оглед на предизвикателствата, тъй като съм още прекалено кратко време в съответния бранш. ”
Росен

“Искам да изразя благодарността си към теб за всички практични и ефективни съвети, които предоставяш съвсем свободно! Аз не съм още на етап сериозно правене на бизнес, но всичко, което научих от теб и приложих, даде чудесен резултат и това много ме насърчи.”
Дарина

“Много се радвам, че се включих! Още веднъж ти благодаря за всичко. Приложих тактиката да се обаждам на старите си клиенти, а не да чакам те да го направят и това доведе до реални резултати – ПОРЪЧКИ!”
Силвана

“Благодаря за предизвикателството! Още след първият ден с мен се свърза една дама и ме помоли за безплатна консултация. В предизвикателстово получих добри идеи и кураж да се пробвам.”
Лилия