онлайн обучения

Програми с участие на живо на Неви Коева

Менторски програми

Менторска програма

Технология за ефективно делегиране на отговорности

Ефективен екип

Тренинг – 8 седмици

Бизнес Рестарт

Бизнес реСТАРТ

Онлайн маратон 

Защо тези програми за различни?

За разлика от други бизнес програми, които много добре теоретично обясняват нещата, тук фокуса е върху конкретни и практични съвети, които да можеш да приложиш веднага. С над 15 години опит в онлайн пространството, през които изпробвах различни стратегии (както в моя бизнес, така и в бизнесите на мои клиенти), докато открих тези, които наистина дават ефективни резултати. Признавам ти, че по пътя си съм направила много скъпоструващи грешки, но научих какво работи и какво не. И съм тук, за да споделя всичко с теб.

Какво казват другите за работа с Неви Коева?

“Получих запитвания от офертата, която пуснах даже повече от необходимото. Предизвикателството беше полезно с оглед на предизвикателствата, тъй като съм още прекалено кратко време в съответния бранш. ”
Росен

“Искам да изразя благодарността си към теб за всички практични и ефективни съвети, които предоставяш съвсем свободно! Аз не съм още на етап сериозно правене на бизнес, но всичко, което научих от теб и приложих, даде чудесен резултат и това много ме насърчи.”
Дарина

“Много се радвам, че се включих! Още веднъж ти благодаря за всичко. Приложих тактиката да се обаждам на старите си клиенти, а не да чакам те да го направят и това доведе до реални резултати – ПОРЪЧКИ!”
Силвана

“Благодаря за предизвикателството! Още след първият ден с мен се свърза една дама и ме помоли за безплатна консултация. В предизвикателстово получих добри идеи и кураж да се пробвам.”
Лилия