Здравейте,
в интервюто с Галя Манчева си говорим по темата какви са предизвикателствата пред работещата майка. 

Работещите майки особено тези които са отдадени на бизнеса си, но в същото време имат и деца са разкъсвани между двете най-силни страсти в живота си и където и да инвестират своята енергия, другата част ще остане онеправдана.

Много често разпространено е чувството за вина, когато майката ходи на работа и е отдадена на страстта си, на професията си, на бизнеса си – тогава тя много често страда от чувство за вина че не отделя достатъчно внимание и енергия за детето си.

А къде остава самата тя? Възможно ли е въобще да се постигне хармония при работещите майки? Ще разберете всичко това от интервюто с Галя Манчева!Д-р Галя Манчева е създател на авторски програми, с които помага на целеустремени дами да бъдат успешни, докато отглеждат децата си пълноценно, като им предостявя работещи стратегии за това как да управляват времето, енергията и личните си финанси.

Това, което отличава нейните програми е, че използва собствена методология изведена след 20-годишни проучвания и сведена до 4 области от живота – личностно израстване, деца, лични финанси и постигане на успех в работата или бизнеса.

Клиенти на Галя получават доказани стратегии за това как да съчетаят кариерата или бизнеса си с личностното си развитие и споделеното време с децата си, които могат да прилагат стъпка по стъпка. Като резултат те имат повече време за себе си, пълноценно време с децата си, постигат успех в работата или бизнеса си и увеличават своите доходи.
Може да посетите сайта й тук: https://consult.mancheva.info/

Приятно слушане!