Здравейте,

в този епизод с Ники Кръстев си говорим за всички подводни камъни, които се крият за бизнеса преди поръчката на един уеб сайт.

В епизода обсъждаме важни теми сред които:

  • Какви са видовете платформи и възможните начини, чрез които можете да си поръчате уеб сайт? 
  • Какво е важно да знаете когато избирате фирма или разработчик на уеб сайта си – за какво да внимавате и от какво може да се предпазите?
  • Какви са рисковете при избор на специално разработен за вас онлайн магазин, като пример – когато сте в началото на бизнеса си или разработвате нов проект. Какъв тип сайт трябва да поръчате, за какво да внимавате и как след това да продължите?
  • Когато изберете WordPress като система – kак да си избирате тема по най-подходящия начин и какви подводните камъни да избегнете при избора на тема?Николай Кръстев е SEO оптимизатор, маркетьор, рекламист, сертифициран Google AdWords, Goоgle Analitycs и Microsoft BingAds специалист. 

Занимава се с оптимизация на уеб сайтове за търсачки от 2009 г. насам. Има широки познания по Онлайн маркетинг и реклама, включващи SEO, SEM, Маркетинг в социалните мрежи, E-mail маркетинг, Google AdWords, PPC реклама, копирайтинг, изграждане на уеб сайтове и др., като за всичко изброено има над 80 сертификата за завършени обучения и специализации от компаниите лидери в дигиталния маркетинг и реклама като Google, Facebook, Twitter, YouTube, Microsoft, HubSpot, SEMrush, Eventbrite и много други. Google local guide, ниво 8. Част от Google Develorers Group Sofia (GDG Sofia).

Работил е по десетки проекти на фирми или организации в България, Румъния, Англия, Италия, Германия, Франция, Америка и Канада. 

Лектор на конференции, семинари и обучения за малкия и среден бизнес. 

С колеги развива NT Websites – компания за изработка на уеб сайтове и онлайн магазини, базирани на WordPress. WordPress editor & contributor. Съорганизатор на WordPress Sofia Meetup.

Приятно слушане!