Здравейте,

днес ви представяме едно много интересно интервю с Надежда Ванева, в което си говорим за следните теми:

  • Как да откриете идеалните си клиенти?
  • Какъв трябва да бъде идеалния клиент, така че да помогне за растежа на бизнеса, съвети за това как бизнеса да организира комуникацията с клиентите си? Какво да прави и съответно какво да не прави?
  • Как бизнеса и стратегията зависят от собственика на бизнеса и какво той може да направи, за да ги подобри.
  • Какво включва една комуникационна стратегия и защо големите компании успяват?
  • Коя е онази невидима добавка, която правивят големите бизнеси да бъдат големи и да останат големи!

Ако темата за комуникацията с клиенти, е нещо което наистина ви вълнува това интервю е точно за вас:Надежда Ванева е основател и директор корпоративни комуникации в маркетингова агенция 3CON. Журналист и рекламист с повече от 20 г. опит в комуникациите, тя е участвала в популяризирането на българския пазар на марки в сферата на красотата (мода, козметика), здраве и медицина, бизнес услуги, както и в организирането на международни конференции и събития.

Надежда Ванева е единственият български комуникационен експерт, чийто опит и случаи от практиката са включени в сборникът за 2017 г. на американското издание PR News.

Лектор на TEDx Sofia University 2019, участник в редица семинари и специализирани конференции, докторант „Невербална комуникация“ към Философски факултет на СУ.

От 2018 г. е директор консултант в BNI България – част от най-голямата международна нетуъркинг организация. Член на Асоциацията на жените предприемачи СЕЛЕНА, на Управителния съвет на Българо-румънска търговско промишлена палата за мандата 2018 – 2022 г. и на УС на Българо-Черногорска търговско промишлена палата.

Ако сме успели, да ви споделим някои полезни бизнес съвети с днешното интервю, споделете го с ваши колеги, приятели и познати от бутона по-долу.

Приятно слушане.