Днес в поредицата ни Бизнес маратон 2020 сме поканили Станислав Тодоров – маркетинг специалист и един от съоснователите на ИТ академията Адванс Академи в град Варна. Проведохме един вълнуващ, интересен и практичен разговор на тема: Как за 48 часа бизнес с обучения се спаси от кризата.

Ако се занимавате с обучителен бизнес офлайн и се питате бихте могли да намерите начин за намаляване на пораженията, предизвикани от коронавируса, вижте съветите, които ни сподели Станислав Тодоров в следващото видео:Ето и част от акцентите в нашия разговор:

  • как оцелява традиционен образователен бизнес, който е основан изцяло офлайн: екип, програми, обучения, зали;
  • как буквално за 48 часа Станислав и екипът му успяват да преустроят бизнеса си така, че да продължат работа и по време на карантината;
  • каква е пълната картина в ИТ сектора във Варна – очаквания за справяне с кризата, търсене на подходящи специалисти, бъдещи проекти и наемане на нови хора;
  • защо един собственик на малък бизнес трябва да има умения по дигитален маркетинг и как би могъл да ги използва за реално разширяване на бизнеса си.

Ако сме успели да събудим интереса ви и да ви бъдем полезни с днешното ни интервю, споделете го с вашите колеги, приятели и познати от бутона по-долу:

Приятно слушане.