Казвам се Веселина Пенева, собственик на търговски бранд Велина Венити, продаваме над 40 марки, луксозно дамско и мъжко бельо.

Днес посетих учението на Неви Коева – Заплати за резултати.

Много полезно събитие за мен, искам да ви споделя няколко неща, които си взех.

Първото е, те са такива неща които са, може би съм ги чувала много пъти, но днес буквално отворих съзнанието си, за да ги възприема и това е, че при създаването на бизнес модела и наемането на търговци е много важно да е високо заплащането, за да се привлекат качествени кадри. 

Взех си това, че трябва много често да се посещават събития, за да се привличат нови хора, качествени хора, т.е. че трябва да пращам моята търговка, която е основната във физическия магазин, по събития, за да може да си привлича хора, не всеки път да й давам таблица с 30 човека, на които тя трябва да се обажда.

Днес разбрах и как да формулирам нейното заплащане, така че да е обвързано с резултатите и по какви ключови показатели да формирам нейните бонуси и нейното заплащане и много други неща, които съм си записала. Но нека да бъдем кратки.

Много съм доволна и препоръчвам на всеки да посети такъв тип събитие, защото това беше като един практикум, много разговори между различните хора, които бяха тук от различни бизнеси. Изключително полезно, всеки споделяше опит с неговите служители, как се формира заплащането, кой какви бонуси дава, кога се дават бонуси, разбрах и как да си направя чек листите за различните показатели.

Препоръчвам горещо е.

Веселина Пенева
Собственик на Физически и Онлайн Магазин за луксозно бельо Velina Vanity