Казвам се Деяна Талева и съм собственик на Езикова школа “Инсайт”.

Още когато стартирах школата, започнах да си търся бизнес ментор, но ми отне близо 2 години, докато открия и се доверя на Неви Коева. 

Междувременно се записвах на различни обучения – за изграждане на личен бранд, за създаване на съдържание за социалните мрежи и т. н. 

Те ми помогнаха да науча конкретни неща, които имах нужда да знам на онзи етап, но не ми даваха цялостното решение – как да превърна моя бизнес в добре работеща система и да го управлявам подготвено, осъзнато и без стрес, така че да бъде на печалба и да имаме много щастливи и доволни ученици.

Консултантска програма на Неви Коева ми предложи точно това – знания и умения да структурирам бизнеса си, така че всяка част от него да бъде на мястото си и да работи гладко – от създаването на продуктова линия, през маркетинга и продажбите, до анализите на резултатите, вземането на обратна връзка от клиентите и подобряване на процесите. 

Неви винаги дава точните стъпки, било то под формата на таблица, скрипт, примери. За мен този неин начин на работа е лесен за разбиране и бърз за прилагане. 

След 2 години съвместна работа с Неви броят на клиентите на школата се увеличи с 30%, а оборотът с над 80% като в същото време работя 5 дни в седмицата, вместо 7, както беше в началото.

В момента се стремим към увеличаването на клиентите ни със 70% в рамките на 1 година, към ръст на печалбата с не по-малко от 50%, както и към още 1 свободен ден от седмицата за мен.

Препоръчвам консултантската програма на Неви Коева на собственици на бизнеси, които са тук не за мимолетния успех, а за устойчивото израстване в личен и в професионален план.

Деяна Талева
Собственик на Езикова школа “Инсайт”