Казвам се инж. Анна Георгиева от гр. Пловдив – проектирам интериор и мебели по поръчка. Старши дизайнер и управител на Гръцко търговско представителство в гр. Пловдив повече от 15 год. По-късно основател на интериорни студия към по-големите фирми, предлагащи мебели и всичко за обзавеждането, както и управител на търговски обект от голяма холдингова фирма за внос и износ на мебели. И съм в партньорски взаимоотношения с предприемач от Турция.

Имам около 30 годишен опит в областта.

Започнах работа с Неви Коева, за да подобря продажбеният процес и да увелича оборота. Отдавна следя с уважение почти всички събития и публикации на Неви и смятам, че тя е изключителен експерт и с много опит!

Процесът на работа с нея е Систематизиран – задълбочен – достъпен за разбиране.

По време на съвместната ни работа разширих обхвата от потенциалните ни клиенти.

Успях да определя профила на потенциалният клиент, да установя по правилен начин контакт с него, да реализирам среща и да затворя сделка.

Възхитена съм от всеотдайността на екипа на Неви Коева, изключително                                 толерантни и организирани хора!

По време на Спринта за продажби за 5 дни, успях да създам:

– Профил на Идеалният ни клиент.

– Списъци от адреси и начин за комуникация, водене на преговори и затваряне на сделките, от които списък от горещи, топли и студени потенциални клиенти.

Също така с помощта на групата и насоките на Неви успях да опиша по-конкретно идеалния ни клиент.

Изготвяне на списъци – Обаждане – Покана за среща – Презентация и Затваряне на сделка.

По време на обучението: подобрих продажбения си процес, съставих скриптовете за установяване на контакт. Уточних въпроси за установяване на потребности. Извадих основните възражения и успях да подготвя отговори за тях.

С насоките и препоръките на Неви подобрих моята презентация.

В резултат получих: Списъци от потенциални клиенти в различните области на архитектурата, строителството, дизайна, платежоспособни частни лица.

Установих контакт с 20-30 клиента на ден, с 5-ма от тях имаме уговорка да продължим работа в този момент.

Процесът при продажба е по-дълъг при нас. Като резултат имам потенциален почти сигурен клиент за около 50 000 лв. и това само за 5 дни.

По време на Спринта осъзнах за себе си, че трябва дисциплина, за бизнеса си – трябва постоянство, за клиентите – трябва любов и грижа, а за продажбите – бързи реакции!

Благодаря на Неви Коева.

Неви е уникален и безценен човек, отдели много време и много опит сподели, като го прави щедро с любов и от сърце. Благодаря, Неви!

Анна Георгиева
Дизайнер и управител на Гръцко търговско представителство в гр. Пловдив