Много ми беше полезен тренингът. И по-конкретно с това, че дава пълна визия за вътрешната структура и организация на една компания. Получих това,което аз смятам, че трябва да се случи с моя бизнес. Искаше ми се да съм била на този тренинг преди 10 години.Получих ясна структура на организацията за малък бизнес с екип от 8 човека. На мен лично цялото обучение ми беше изключително полезно. По време на тренинга аз давах от себе си 100%, и прилагах всичко в бизнеса си веднага, но информацията беше доста задълбочена и след това ще изгледам поне още веднъж длъжностните характеристики и структурата, защото съм сигурна, че ще открия нови неща. Много ми хареса яснотата, за това, че преди да стигнеш до маркетинга трябва да се подготвим  – по отдели за производство и продажби. Като продължителност беше много добре, Заетостта ни беше достатъчно, дори и при моя зает график. Хареса ми, че има ежеседмични задачи и обратна връзка и това ме държи активна. Хареса ми и споделянето  и подкрепата от другите участници като постигат целите си, които си бяха поставили. 

Голямо предимство в бизнеса е да ти казват какво да правиш на всяка стъпка, преди да започнеш да объркваш. Да започнеш на чисто  е много по-добре, отколкото като си объркал конците, имаш клиенти, договори, навици за теб и за екипа.

Препоръчвам го на всеки, който има малък бизнес и иска да има яснота – откъде да започне и как правилно да изгради организационна схема в бизнеса си.