Аз съм Адрияна Янчина, имам 11 години професионален опит и от 1 година вече собствена адвокатска кантора.

Обърнах се към Неви Коева, защото исках да намеря повече клиенти.

На този етап вече осъзнавам, че имам нужда от обучение за бизнеса, тъй като винаги съм била адвокат и искам да знам как успешно да развия моя бизнес и искам да получа полезни съвети.

Досега се рекламирах чрез видеа, рийлсове, гугъл реклама на сайта, PR, който ми организира интервюта в различни телевизии и списания, ходя на събития, нетуъркинг, различни дружества, но исках повече продажби към платежоспособни клиенти.

Процеса на работа с вас е добре организиран и структуриран, има различни упражнения между участниците и Неви дава много полезни препоръки.

От работата с вас научих, че е много важно първо да таргетирам правилно групата клиенти, към която да се насоча и след това да работя индивидуално с тях. Научих и колко разговора трябва да проведа и колко срещи да очаквам г/д след това.

Научих, че не трябва хаотично да се рекламирам и да разпилявам енергията и ресурса си, а първо трябва да избера посока и да направя точна и ясна стратегия.

Неви е изключителен професионалист с много опит и дава правилни и много полезни съвети.

По време на съвместната ни работата, си отговорих ясно на въпроса какви клиенти търся и създадох профил на идеалния клиент. След това научих къде мога да го открия и по какъв начин да го поканя на среща.

Съставих хипотези за установяване на контакт.

Също така Неви ми показа как точно да се рекламирам по начин, който ме отличава от моите конкуренти.

Получих знания, умения и нови контакти.

Осъзнах, че трябва да съм по-активна и смело да се рекламирам, да се насоча към точно определени клиенти и да съсредоточа енергията и усилията си там.

адв. Адрияна Янчина
Собственик на Адвокатска кантора „Янчина“ – град София