Как да направиш

5000 лв за 50 дни

в 10 лесни стъпки?

САМО ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА БИЗНЕС

Обичам нещата да са прости.

Мразя да правя нещата по трудния начин.

Откакто ми дойде идеята да опиша лесен за прилагане начин, по който да направиш 5000 лева за 50 дни – веднага се заех за работа.

Аз лично съм преминала няколко пъти през тези стъпки и съм достигнала до 32 000 лева на месец. 

Първата ми цел беше 10 000 лева за месец.

След това започнах да прилагам тези 10 стъпки на мои клиенти, с които работя индивидуално и някои от тях получиха доста повече от 5000 лева.

По време на прилагането видях, къде се затрудняват клиентите ми и затова в това обучение добавих и възможността да им задаваш въпроси.

Забелязвам, че много хора се трудят наистина много, но в края на месеца все не им стигат парите.

Това е, защото се фокусират на грешните дейности или пък не си позволяват даже да опитат нещо ново.

 

 

Какво ще научиш в това обучение?

 •  Ще ти споделя моите маркетинг и продажбени стратегии, които директно може да приложиш в твоя бизнес.
 • Ще ти дам проверени и работещи стъпки, които със сигурност ще увеличат парите, които получаваш, след като ги приложиш на практика.
 • Ще ти споделя упражнения, с които да откриеш кои мисловни модели ти пречат да получаваш повече пари и как да ги промениш. 

Вземи си обучението и имай неограничен достъп

за 199 лв.

Как изглежда това:

 • Всяка сутрин (през ден) ще получаваш по имейл инструкции за деня, които ще ти помогнат да разшириш твоята зона на комфорт по отношение на парите и ще те водят към момента да получаваш по 5000 лева (или повече) за 50 дни (или по-кратко време).. Това включва една задача, която попълваш в дневника си и от 1 до 3 задачи за действие. След това ги прилагаш на практика.
 • Най-често участниците имат въпроси, затова за определен период от време ще се ангажирам да отговоря на твоите въпроси. Така няма да си сама, и ще имаш и моята подкрепа.
 • Задаването на въпросите – става вътре в обучението. под инструкциите за всяка стъпка. Аз ще запиша отговора на въпроса ти и като аудио или видео и ще ти го изпратя по имейл.
 • Ако не успееш да си зададеш въпросите в следващите 50 дни (след закупуване), след това аз не се ангажирам да отговарям. Целта е наистина да преминеш през всички стъпки и да ги приложиш на практика.

Това е само за хора, които:

 • са готови да прилагат инструкциите всеки ден (отнемат около 1 час средно)
 • Имат бизнес поне от няколко месеца и имат вече някакви клиенти
 • Имат някаква аудитория в социалните мрежи (дори и малка).
 • Разбират ползата да инвестират в своите умения да продават и начин на мислене и са готови да действат на практика. А не само да слушат или гледат обучения.

Благодарна съм на Вселената, за това че реализирах и тази си мечта и сега мога да я споделя с повече хора.

Знам, какво значи да работиш много. Знам, колко много часове отлитат всеки ден в работа и накрая няма никаква гаранция, че ще постигнеш целта си. Моята първа финансова цел беше 10 000 лева за 1 месец. Толкова много работех тогава, че даже не разбрах кога я постигнах и за малко щях да я пропусна. Бях твърде уморена, но все пак успях да взема такси и в 9 вечерта да отида до МОЛ-а и да си купя подарък 🙂

Знам и колко отчайващо е, когато няколко месеца подред не си постигаш целта, а вътрешно знаеш, че си направил всичко, което знаеш и вече нямаш сили. Все се надяваш следващия месец да е по-добре и после си го казваш за следващия. На мен ми отне много месеци и най-накрая просто ми писна да ми е писнало. И си казах – стига толкова. Явно, правя нещо тотално грешно. И бях готова да сменя всичко или да зарежа всичко. И чак тогава отворих ума и съзнанието си наистина да послушам някой друг. Някой, който вече го беше постигнал преди мен. И имаше резултатите, които аз исках. Беше преминал през трудностите и можеше да ми сподели – как точно той се е справил. Можеше да ме предупреди какви подводни камъни ме очакват по пътя. Едва тогава (няколко години от началото на бизнеса ми) бях готова и да слушам, и да прилагам веднага. Без да мисля. Без да си казвам – ама това дали ще работи? Или “какъв е смисъла точно на това упражнение”? Или пък “Ама аз това го знам”.

Искаше ми се, да не бях мислила толкова в началото и да не бях загубила години в опити и грешки да открия всичко сама. Искаше ми се, още тогава да бях последвала добрите примери на практика. И да не губя толкова много време и пари в това да откривам всичко сама. Вече разбрах, че смисъл имат само резултатите. Това, което наистина постигам, защото само това мога да дам и да споделя с клиентите си.

Искам аз да бъда този човек за теб, ако ми позволиш и ако си съгласен да следваш моите съвети (проверени в практиката).

Обучението – Как да направиш 5000 лева за 50 дни в 10 лесни стъпки е готово и те чака!

 

Да, искам да направя 5000 за следващите 50 дни.

Включи се сега за 199лв.

*След направено плащане ни изпрати имейл с твоето име и данни за фактура. Пиши на office@nevikoeva.com