Как да направихте така, че да увеличите средната стойност на покупките които клиентите ви правят от вас?

Как да увеличите маржа от всичките продукти или услуги и това да е значителна сума?

Ако тези въпроси ви вълнуват, значи сте на точното място.Най-логичният начин за увеличаване на печалбата в бизнеса, това е да увеличите цените или да продавате по-скъпо от конкурентите?

Лесно е да се досетите, но хич не е лесно да го реализирате.

За целта записах няколко правила, които ще ви помогнат да го направите успешно. Ще ви споделя практически съвети, които да започнете да прилагате още другата седмица, свързани с начина на мислене, с ценообразуването, с работата с търговците ви, с вашия маркетинг. Всичко това ще подобри значително разбирането ви – как да повишите цените и те да се приемат добре от клиентите ви?

1.Не може да продавате едно и също нещо, на значително по-висока цена.

Особено в случай, че имате конкуренти, които продават същия продукт / услуга на по-ниски цени.Клиентите ви не са глупави и могат да си направят сметката.

Ако имате конкурент, който в същото време продава същият продукт на по-ниска цена е нужно да подобрите значително ценността на продуктта, Цената която искате да поставите на продукта да отговаря на стойността, която предоставяте.

Ценността не винаги идва от по-добрият материал, или по-голямо количество/размер.

Ценността може да се формира и по нематериални начини, като преживяване, емоция, обслужване, внимание, по-добри условия и други.

Вижте останалите правила за успешно повишаване на цените във видеото.

Приятно гледане.