Работа с мен

Здравей,  аз съм Неви Коева и  

Моята мисия е да подкрепя всеки, който иска да има печеливш бизнес и доволни клиенти, с възможно най-практическите съвети и онлайн обучения.

Притежавам два бизнеса, партньор съм в други два и участвам в различни международни проекти. Имам над 15 години опит в онлайн пространството, през които съм била лектор на първата в България E-mail маркетинг конференция, консултирала над 300 бизнеса и над 2500 човека са минали през мои обучения и лекции. Но най-хубавото за мен е, че постигам това с все повече лекота (т.е. имам повече пари в банковата сметка и повече свободно време в календара си).

През годините изпробвах различни стратегии (както в моя бизнес, така и в бизнесите на мои клиенти), докато открих тези, които наистина дават бързи и ефективни резултати. Признавам ти, че по пътя си съм направила много скъпо-струващи грешки, но научих какво работи и какво не. И съм тук, за да споделя всичко, което знам с теб.

Индивидуална работа

В индивидуалната работа с теб ще разгледаме конкретно твоят бизнес. Мога да съм ти полезна за Фейсбук, имейл маркетинг, оптимизиране на сайта ти и всичко друго засягащо бизнеса ти онлайн.

Разгледай повече

Работа в група

С месечен абонамент в “Бизнес Академия с Неви Коева” получаваш достъп до над 10 обучения и Фейсбук група, където заедно с другите участници можеш да задаваш въпроси конкретно за твоят бизнес.

1 месец – 100 лв >>

Онлайн обучения

Ако искаш да работиш да работиш сам в удобно за теб време и нямаш нужда от моята обратна връзка – вземи онлайн обучение, което ще ти покаже стъпка-по-стъпка как да постигнеш определена цел.

Според обучението

ИНТЕРВЮТА С МЕН

Не си сигурен от къде да започнеш?

Свържи се с мен! 

8 + 13 =