В днешния епизод от поредицата ни Бизнес маратон 2020 ще ви представим Ралица Христова. Тя ще сподели личните си наблюдения на тема: Криза или възможност?

  • Какво е кризата за вас и вашата организация – повод за безнадеждно отчаяние или просто стимул да следвате уверено пътя и развитието си?
  • Раждат ли се или се създават успешните хора или организации? От какви фактори се обуславя личният или корпоративен успех?
  • Какво е мястото на корпоративната култура в съвременните модерни организации?
  • Безплатните услуги по време на криза – лудост или ефективен метод за споделяне на бизнеса и ценностите на компанията ви.

Това са само част от провокиращите размисъл акценти от днешното ни интервю с Ралица Христова, която ни гостува в Бизнес маратон 2020. Събудихме ли интереса ви? А и може би вече сте си задавали подобни въпроси? Тогава гледайте вълнуващия ни разговор с Ралица за кризата, човешките реакции, стабилната ни самооценка и крайния успех:Ралица Христова е основател и партньор в компанията Up Skills ООД, където организира различни семинари и тренинги за най-важните меки умения и ефективната нагласа и комуникация в съвременния корпоративен свят. Тя е икономист и организационен психолог по образование с дългогодишен опит на управленски позиции в областта на корабното менажиране, акредитиран корпоративен коуч, ментор и треньор, сертифициран експерт по емоционална интелигентност.

Ако днешният ни подкаст ви е накарал да се замислите или вдъхновите по пътя си към успех, споделете го със своите приятели или познати от бутона по-долу:

Приятно слушане.