В днешния епизод на
Бизнес маратон 2020 – Бизнес трансформация – от криза към успех ни гостува Никола Илчев – един от водещите търговци онлайн и предприемачи в България в момента.

С него ще си поговорим за: eCommerce преди, по време на и след COVID-19.

В това ще интервю ще намерите много важни детайли за ситуацията на онлайн бизнеса в България в момента, както и полезни съвети и разяснения, например ако планирате да възстановите дейността на фирмата си по-бързо след карантината, като засилите и подобрите нейното дигитално присъствие.

Кризата през последните 2 месеца недвусмислено доказа, че от чисто стратегическа гледна точка вече далеч не е достатъчно да имаш традиционен физически бизнес. Затова и все повече компании и мениджъри започнаха да търсят подходящи решения в Интернет.

Кои са най-важните аспекти и лични качества, за да се възстановите бързо след карантината и да развиете траен и успешен бизнес можете да разберете от новия епизод на подкаста ни:Никола Илчев е създател и главен организатор на eCommerce Academy в град Русе. Той има значителна роля и за разрастването на общността от онлайн търговци в България.

Ако тази информация ви е била интересна и важна, я споделете, за да бъде полезна и на други хора.

Приятно слушане.