На почти всеки, който има собствен бизнес му се случва така, че в един даден момент работата идва върху него и започва полека-лека да го затрупва.

Лесно е да си вземеш отпуск, когато си на трудов договор, но когато си собственик на бизнес няма от кой да вземеш тази отпуска, за да си починеш наистина спокойно. Трябва да има на кой да прехвърлиш работата особено тази с клиентите.

Ако в момента обаче сте затрупани с работа и няма на кой да прехвърлите тази отговорност е добре да имате резервен – План Б. С други думи как въпреки многото работа да си осигурите все пак време за себе си, за почивка, за семейството си. В този подкаст епизод ще ви споделя моя план за действие и как аз се зареждам с енергия дори и в момента да не мога да пътувам тъй като за мен пътуването е начина, по който си почивам.

Ако искате да откриете още начини, по които да бъдете по-ефективни и да не се стига до там да се затрупвате с работа включете се в “Бизнес академия с Неви Коева” където има цял отделен модул, за лична ефективност, в който ще ви споделям “Как да излезете от оперативните дейности на бизнеса”

Сподели своите идеи и въпроси в групата ми Бизнес от сърце с Неви >>>

А ако мислиш, че тази информация ще бъде полезна на повече хора, сподели от бутона по-долу.

Приятно слушане.