Аз обожавам да гледам филми. Да ходя на кино, също. С времето разбрах, че от филмите може да се научи много – за живота и за начина на правене на бизнес също.

Затова реших да създам тази публикация, в която да споделям филми, които са ми помогнали да осъзная много неща за бизнеса. Вярвам, че всеки човек, който иска да е успешен, да си спечели време, енергия и пари за себе си и за любимите си хора и да служи за един по-добър свят е готов да учи във всяка свободна минута.

Затова, тук в тази публикация ще споделям филми и други полезни материали, които можеш да си гледаш у дома и да се учиш за това – как да си по-успешен в бизнеса и в живота.

Приятно гледане.

Тази статия ще се обновява и новостите ще ги обявявам в имейл списъка си. Ако искаш да научаваш, когато има нови допълнения – запиши се тук

Милиардер под прикритие – риалити шоу.

Ако приемаш себе си като предприемач, или собственик на бизнес, и понякога се чудиш:

  • Кои са онези основни закони или правила, които ако ги следвам, ще имам успешен бизнес?

Защото гаранция няма, но все пак има някакви основи.Искам да ти споделя едно предаване, което тази година стартира по Discovery channel.

  • Милиардер се обзалага на 1 000 000 долара, че може да отиде в непознат град, само със 100$, без никакви познати, само с една кола и да започне от нулата и само прилагайки всички свои знания и умения, да изгради компания за милион за 90 дни.

Аз изгледах тези епизоди и си извадих наистина ценни уроци, проверени в практиката.Ако не искаш да откриваш сам топлата вода, гледай това предаване и след това ми сподели дали ти е било полезно

Епизод 1 >>> – на български

Епизод 2 >>> – на български

Епизод 3 >>> – на български

Епизод 4 >>> – на английски

Епизод 5 >>> – на английски

Епизод 6 >>> – на английски

Епизод 7 >>> – на английски

Епизод 8 >>> – на английски