Здравей, в днешното интервю с Мартина Филипова си говорим за това как да представите своя бизнес по начин, по който да комуникирате ценностите за вашите клиенти!

Ако се интересувате от това как да се погрижите за визията на бранда ви, дори когато сте стартираща компания и все още не можете да си позволите голям бюджет за брандиране и кои са елементите с които да започнете, ние ще ви споделим отговоритите!
Изгледайте цялото ни интервю с Мартина Филипова по-долу.

Ето и някои от темите, които дискутирахме:

  • Как да създадете дизайн който внушава респект, и създава усещането, че сте сериозен бранд?
  • Как да се погрижете рекламните ви материали винаги да изглеждат добре и да отговарят на целите ви?
  • Кои са най-често допусканите грешки в рекламната визия и защо това е катастрофално за бизнеса ви!Мартина Филипова – графичен дизайнер, творец, ентусиаст и създател на студио за дизайн и реклама UNDERLINE. Завършила e образованието си в във Флоренция, Италия едновременно с академична италианска диплома и бакалавър от Notthingham Trend University в Англия. 

Основната й компетенция е графичен дизайн и визуални комуникации. Или как, чрез дизайна въздействаме на потребителя, създаваме трайно впечатление и изграждаме бранд.

През 2016г. се завръща в България и основава Студио за дизайн и реклама UNDERLINE – с основната цел да помага на бизнеса в България да изглежда и комуникира със своите клиенти по-добре и на правилното място. Студиото създава забележими визии на компании, интелигентни опаковки и работещи уеб сайтове.

Към днешна дата са изградили бранда на много компании и продължават да помагат на множество други да рекламират себе си по най-добрия начин. Същевременно работитят и по множество международни проекти – с клиенти от Германия, Австрия, Англия, Турция и близкия изток и Канада.

През 2019 Мартина е избрана като част от Топ 40 на графичните дизайнери в Европа в една от най-големите платформи в Европа за crowdstorm генериране на идеи!

Най-важното и основно правило за нея в дизайна, е че той е перфектната комбинация от три много прости съставки – естетика, функционалност и емоция. Тази рецепта се променя конкретно за всеки клиент, за всеки бизнес, за всеки вид медия – дигитална или печатна, и с радост Мартина разказва повече за това в подкаста.