Образованието oпределено е скъпо.
Mного често хората се записват на различни семинари, обучения, но не стигат дотам да ги отворят, да ги прочетат или да гледат видеата. Не стигат дотам да зададат конкретните въпроси, които ще им помогнат да приложат наученото реално на практика. И най-често нищо не прилагат на практика и така информацията която са получили просто не работи за тях. Минават няколко месеца и отново осъзнават, че имат същия проблем. След това отново имат нужда да учат и се записват на следващия семинар, обучение или програма.
Това е често срещано явление и съм сигурна, че познавате такива хора.
Има обаче и един друг начин на обучение, който директно си работи. Това е като платиш по-скъпо и като платиш от собствения си джоб. Тогава определено влизаш в дълбочина на всеки един детайл и намираш време за всичко без никой да те кара. Какъв е начинът да учим така? Искам да ви споделя в този епизод – Какво научих за 10 хиляди долара?
В каква ситуация изпаднах, какви бяха уроците, които научих за себе си и ако са ви полезни, вземете ги и вие без да е нужно и вие да плащате същите 10 хиляди долара.

Сподели своите идеи и въпроси в групата ми Бизнес от сърце с Неви >>>

А ако мислиш, че тази информация ще бъде полезна на повече хора, сподели от бутона по-долу.

Приятно слушане.