VIP Master Class
Инсталиране на успех

Каква е тайната на успеха?

В доброто образование?

Вроден талант или умение?

Голям късмет?

Позитивно мислене?

 

Едни от най-успешните хора в света нямат висше образование (Бил Гейтс, Марк Зукърбърг, Стив Джобс), други като Ричърд Брансън, който страда от дислексия (затруднения при четене), а трети са успели въпреки това, че при първите си опити са стигнали до банкрут (Уолт Дисни, Хенри Форд, Доналд Тръмп).

 

Без значение дали сега започвате бизнес или не, принципите за успех са еднакви и работят при всеки.
И за да получите реални резултати е необходимо време и постоянство.
Именно затова стартирам този ВИП Мастър клас.

За всеки предприемач, независимо от областта и от етапа на развитие на бизнеса, тези ежеседмични занятия са десет пъти по-ценни от теорията в книгите, общите уебинари и обучения.

Те са уникален шанс да получите обратна връзка точно за вашата индустрия, за вашия бизнес и за вашата стратегия. Ще можете да се учите директно от опита на другите и да предотвратите допускането на грешки, които могат да струват много на вас и на бизнеса ви.

Знам, че повечето от нас разполагат с ограничено време и рядко имаме възможност да погледнем стратегията на бизнеса си отстрани. Като резултат инвестираме времето и енергията си в много неща, които не ни помагат в постигането на целите си.

Класът се състои от две части:

Първата част се провежда в рамките на 1 час, през който ще има практически задачи, които вие ще може да изпълните за вашия бизнес, както и време за въпроси, отговори и обратна връзка.

По време на втората част ще разглеждаме конкретни Ваши казуси и аз ще ви помогна за тяхното разрешаване. Ще разглеждаме по 2 казуса на среща – всеки по 30 минути.

Може да вземете участие от удобството на вашия дом. Ще ви бъдат необходими компютър, връзка към интернет, слушалки и камера, ако искате да се включите в отворената дискусия.

За кого е полезен ВИП мастър клас:

Подготовка, за да вземете максимум от обучението

  • за собственици на бизнес, които искат да изградят основи на печеливш бизнеса
  • да придобият реална представа къде се намират сега на картата на успеха и да научат как да се придвижат по- успешно към целта си
  • да изградят система (онлайн и офлайн), която да привлича редовно свежи клиенти, без да е необходимо да работят непрекъснато по нея.
  • за експерти - консултанти, специалисти в своята област, които искат да бъдат по-ефективни и да изградят система, която да им осигурява запълване на графика им с поръчки, обаждания за консултации
  • за хора, на които бизнесът им някои месеци има достатъчно клиенти и приходи, а някои - не. И които искат да не зависят от настроението на пазара - а те сами да си изградят системата за привличане, превръщането в клиенти и задържане.
 

С една дума - за хора, които искат на практика да научат и приложат принципите за изграждане на бизнес, които водят до печалба.

Твоята инвестиция

120 лева 60 лева

Цената е валидна до 01.03.2016 година.

Какво включва това?

- 4 посещения на VIP Master Class през месец март – всеки вторник от 17:00 часа.
- Записи от всяка среща

Стани част от VIP Master Class

Програма за м.Март

1. Изграждане на профил на Идеалния ви клиент
2. Изготвяне на вашето уникално предложение
3. Какво е продажба и как да имаме повече с по-малко усилия
4. 10 принципа на високодоходните бизнеси