Как да използвате Фейсбук за бизнеса си - за привличане на потенциални клиенти
(дори и да нямате уебсайт)?

Онлайн обучение 

Започни сега

В днешната динамична интернет среда е много важно да бъдете там, където са и вашите клиенти. Фейсбук предлага изключително много възможности да достигнете до вашата аудитория, при това на съвсем достъпна цена. Нека оставим числата да говорят сами за себе си:

1,55


милиарда активни потребители месечно

1,01


милиарда активни потребители дневно

3,2


милиона активни потребители в България
 

Какво ще научите?

             Ще имате изграден план стъпка по стъпка за вашата Фейсбук страница:

 • Как да изградите успешна стратегия за вашата Фейсбук страница?
 • Какво съдържание да създавате и да споделяте?
 • Как да пишете Фейсбук постове и да създавате запомнящи се картинки?
 • Колко често да публикувате?
 • Как да ангажирате вашите фенове?
 • Как да привличате нови фенове?
 • Как да продавате чрез Фейсбук?

Защо смятам, че е чудесно бизнеса да използва Фейсбук:

 • Популяризиране на бизнеса  - Колкото повече пъти вашите потенциални клиенти видят бизнеса ви, бранда ви и продуктите ви, толкова по-вероятно е те да изберат да работят именно с вас.
 • Изграждане на доверие с вашите клиенти - Когато вашите съществуващи клиенти ви оценят позитивно на Фейсбук страницата ви, това повишава нивото на доверие на останалите последователи. От друга страна Фейсбук е прекрасно място да се справяте и с оплаквания от клиенти, тъй като можете публично да се погрижите за тях и да покажете на хората, че могат да ви имат доверие.

 • Увеличаване трафика към сайта ви - След като сте изградили връзка с вашите потребители, можете да ги насочите към вашия сайт за повече информация за вашите предложения, оферти и текущи промоции.
 • Безплатно проучване на пазара - Фейсбук събира много информация за вашите последователи и ви я дава напълно безплатно. Можете да научите кога те са онлайн, какво съдържание им харесва и това е специфично за вашия бизнес!

Водещ на обучението ще е Неви Коева     

Тези от вас, които вече са посещавали нейните семинари, презентации, онлайн обучения или са работили с нея, знаят че тя винаги споделя много ценна информация за бизнеса и то по изключително достъпен начин.

За тези, които не я познават, тя е маркетинг експерт и основател на българския софтуер за E-mail маркетинг за бизнеса - Emailinvest.com. Фокусът в работата и е разработване на маркетинг стратегии за привличане и задържане на клиенти. Тя инвестира много и се обучава от най-добрите бизнес консултанти в света от Русия, Щатите, Холандия (и много други) и с ентусиазъм предава наученото на своите клиенти в България. Също така самата тя участва в множество проекти за редица европейски страни – Германия, Белгия, Холандия.

Научете как да използвате Фейсбук за постигането на вашите бизнес цели

Модул 1

 • Каква е разликата между профил, група и страница във Фейсбук, какви възможности ви предоставят, какви функционалности имат и как да разберете кое е по-подходящо за вас, в кои случаи кой инструмент ви е по-полезен и как да извлечете ползата, ако ги комбинирате.
 • Какви са различните видове страници във Фейсбук - техните категории и различните възможности, които те ви предлагат. Как да изберете най-подходящата за вашия бизнес?
 • Задължителната информация, която да присъства на вашата Фейсбук страница, (за да може да отговори на основните въпроси, които вашите потенциални клиенти могат да ви зададат - с какво се занимавате, къде е позициониран бизнесът ви, какво е вашeто работно време, кой е вашият сайт, телефон за връзка)
 • Кои елементи от страницата да обърнете внимание и как, за да я превърнете в ангажираща Фейсбук страница.

Модул 2

 • Кои са вашите идеални клиенти, какво съдържание търсят те, с какво се ангажират и как да ги превърнете от последователи в клиенти
 • Изграждане психологически профил за вашият идеален клиент.
 • Стъпка по стъпка как да правите маркетингово проучване за желанията и интересите на вашите потенциални клиенти
 • Как да разчитате информацията, която Фейсбук ви дава за посетителите на вашата страница, ще ви помогне за дефинирането на профила на вашите идеални клиенти.
 

Модул 3

 • Каква информация да публикувате, за да изградите връзка и доверие с хората на вашата страница, така че те да се чувстват уверени да работят или закупят от вас.
 • Как да изградите маркетинг стратегия за привличане във Фейсбук и как на практика да я приложите за вашата страница.
 • Как да пишете продажбен пост във Фейсбук, който да стимулира хората да действат. Ще получите скрипт, който да следвате и който дава резултати.
 • Как сами да си направите красиви изображения за вашите постове, които да грабват вниманието на хората и да не ви отнемат много време (Видео)

Модул 4

 • Изготвяне на Фейсбук календар за Вашата страница, спрямо вашите посетители (ще можете да го изтеглите като шаблон и да го използвате многократно)
 • Как да планирате постовете
 • Най-добрите практики във Фейсбук
 • Анализ на резултатите - върху кои числа да се фокусирате от ФБ страницата си и рекламите си
 • Кои типове постове са били най-ангажиращи за 2015 г. и какви са очакванията за 2016
 

Модул 5

 • Формула за превръщане на Фейсбук аудиторията ви в клиенти и начин за прилагането й в различните видове бизнеси.
 • Как да изтеглите трафика от Фейсбук към вашия имейл списък или уебсайт.
 • Как да привлечете посетителите на вашия локален бизнес във Фейсбук и да ги стимулирате да популяризират вашият бизнес.
 • Анализ за бизнеса: кои числа трябва да следите от Фейсбук и от бизнеса.

Модул 6

 • Фейсбук стратегия за локален бизнес
 • Фейсбук стратегия за бизнес, който предлага услуги

Какво включва обучението?

 

 

Обучителен План

Продължителност на обучението 2 седмици.

Шест модула с видеа, които ви превеждат през процеса.

Най-добрите съвети, които дават разултати в практиката.

Видео лекции и материали, които да използвате.

Допълнители материали.

Участие в затворена Фейсбук група.

Където може да зададете въпроси и да получите отговори.

  220лв. с ддс

 

Да, искам да науча на практика,
как да използвам Фейсбук за бизнеса си

Какво ви е нужно за обучението?

Всичко, от което имате нужда, за да проведете това обучение е персонален компютър и интернет връзка. 

Как се провежда обучението?

След като закупите обучението ние ще ви дадем данни за вход в www.nevikoeva.com, с които можете да влизате в Онлайн бизнес академията по всяко време и да гледате видеата. По някое време във видеото ще ви бъдат възлагани практически задачи, които имат за цел да ви прекарат стъпка по стъпка през процеса. Тези задачи ще бъдат във формата на допълнителни кратки видеа, въпросник или шаблон, който да попълните. Друг бонус за вашият бизнес е, че когато закупите обучението за член на вашият екип, всеки от екипа ви ще може да го ползва. Дори и ако въпросният служител напусне.

Вие ще имате достъп до курса и всички допълнителни материали в продължение на една година.

Започни Сега

Ето и някои от предимствата на този вид онлайн обучения

Навсякъде

Ако сте от по-малък град, не е нужно да пътувате, да резервирате нощувки и да имате допълнителни разходи по курса. Не е нужно да се обличате, да се качвате в колата, да отивате някъде. Можете да го изкарате директно от дивана вкъщи.

По всяко време

Може да го изкарате рано сутрин, по време на обедната си почивка, почивните дни, на работа, след работа, когато на вас ви е удобно.

Собствено темпо

Сами определяте темпото на обучението – Можете да го изкарате за една седмица или за 2 месеца, в зависимост от вашия личен график и ангажименти.

По-ниска цена

Онлайн обучението ви предоставя повече стойност на по достъпна цена.

Отговори на въпроси

Може да участвате в затворената Фейсбук група.Получавате отговори на своите въпроси по всяко време – Можете да зададете своите въпроси към водещия по всяко време на обучението или да получите техническа помощ от нашия екип ако срещнете проблем при обучението.

 

Предимства на обучението

Обучението, което получавате сега ще бъде на ваше разположение през следващите 12 месеца от момента на закупуването му и може да си го преглеждате при изготвянето и на следващи Фейсбук стратегии за друг продукт или услуга.Обученията се допълват през следващите месеци с още реални казуси и друга полезна информация и вие получавате всички изменения и допълнения във вашият профил в Академията.

Започни Сега

Вижте и някои от отзивите на предишни участници

Благодаря Ви много за обучението тази вечер. За мен беше много полезно. Занимавам се с консултации на родители и ученици. Педагог съм с 30г в училище и 20г работа с деца и младежи в несптопанския сектор. Аз сега стартирам моя бизнес и за това ми беше достатъчно да съм слушател. Препоръките, които чух ще ми помогнат много. Благодаря Ви още веднъж: за професионалните съвети.

Антоанета Грибачева

Изпробвала съм много неща, какво ли не...Така че специално в тази тема нещата за мен, поне повечето от тях, ми бяха познати. И все пак, имаше няколко неща, които си записах и ми бяха изключително полезни. А това е много :)

Tъй като имам опит в имейлите, забелязах, че ти доста добре успя да обясниш нещата, дори до най-малките детайли. Поздравявам те за това :) И да, за мен информацията беше напълно достъпна.

Руска - ZigZag Team

Обучението беше проведено по един достъпен и лесен начин, разбираемо за хората, които са боси в тази материя!

Теодора Савова - Ариста Брокери ООД