Мечтаеш ли, да отидеш на Карибите?

Мечтаеш ли, да отидеш на Бизнес ритрийт на Карибите?

Може би, вече през главата ти минават мисли, защо да не отидеш точно сега?

Е, аз ще ти помогна. Направих един списък с 10 причини, Защо да НЕ отидеш на Бизнес ритрийт на Карибите?

1.Карибите са много далеч и е много горещо.

Да, те са между Северна и Южна Америка, но реално погледнато са на 9 часа от Мадрид. Със самолет, естествено. Ако решиш да пътуваш с кола, няма да ти се получи. Както и в бизнеса. Който иска по-бързо да постигне целите си, трябва да е готов и да инвестира повече. Затова едни летят със самолет, а други – с кола или кораб. Има много начини да постигнеш една цел, някои от тях, работят по-бързо, други – по-бавно.  А трети, въобще няма да те доведат до целта. Именно това ще правим на този бизнес ритрийт. Ще работим по бизнеса ти, по мащабирането на бизнеса ти.

А ето и справка за средните месечни температури през Септември:

 • Дневна – 31 градуса
 • Нощна – 24 градуса.

Hotel – Grand Palladium Punta Cana

2. Не мога да отсъствам 10 дена от бизнеса си.

И аз разсъждавах преди години така, докато веднъж не ми се наложи принудително да бъда на легло – 30 дена. Е, тогава вече имах много време да разсъждавам. Кое е по-важно? Аз или бизнеса? И тогава си обещах, че ще се науча да имам време за себе си. И ако ти искаш да се научиш – Как да имаш повече време, отдели този път само 10 дни, и след това ще имаш вече свободата да си отсъстваш колкото си пъти по 10 дена искаш от бизнеса ти, и при това, той да расте, докато теб те няма.

Hotel – Grand Palladium Punta Cana

3. Много е скъпо.

Знам, че може би това беше първата ти мисъл, но нарочно я сложих на трето място. Ами нека да посмятаме:

1 цял ден за работа с бизнес коуч струва около 1800 – 2000 лева.

1 стандартен ритрийт за личностно развитие в България е между – 2500 – 3600 лева. Може и повече.

Отделно, ако искаш просто да си посетиш Карибите, ето какви са цените

 • 7 нощувки в хотела, в който ще бъде ритрийта струват – 1160 $ = 1969 лева
 • 1 нощувка в Мадрид преди полета – 40 евро = 80 лева
 • Полет – Мадрид – Пунта Кана – Мадрид – 550 евро = 1100 лева
 • или общо = 3149 лева, само за пътуване и настаняване
 • 5 дена Бизнес ритрийт с Неви Коева = 2800 лева
 • Общо = 5949 лева, ако сам си купиш почивката до Карибите.

А цената на която СЕГА ще получиш всичко това е 1300 евро или 2600 лева (само отделно си купуваш полета до Мадрид)

Излиза, че е не е чак толкова НЕдостъпно да си купиш ритрийт с мен.

Когато числата говорят, и боговете мълчат”.

Един от уроците, които ще научим на този бизнес ритрийт е – да вземаш бизнес решения на база на реалните числа в бизнеса си. Запиши се на ритрийта и ще разбереш – най-важните числа, за които да следиш в бизнеса си на седмична и месечна база.

Hotel – Grand Palladium Punta Cana

4. Сега не ми е момента, може би догодина.

Може би има и други важни решения за бизнеса си, които отлагаш. Може би, затова не можеш да си позволиш да тръгнеш сега.  Може би поставяш бизнеса си на първо място преди себе си. Искам само да ти напомня, че ако ти си собственик на бизнеса си или си важна част от него  – целия успех на бизнеса ти, зависи от теб.

Зависи от това:

 • Как се чустваш?
 • Имаш ли достатъчно енергия?
 • Какви решения вземаш?
 • Изпитваш ли удоволствие от работата си?

Избери себе си сега, и идвай с нас на Карибите?

5. Не искаш да разшириш бизнеса си

Основната цел на бизнес ритрийта е разширяване, разгръщане на твоя бизнес. За да има разширяване на бизнеса, първо е необходимо да има разширяване на мисленето на човека, който води бизнеса.

 • Ако теб те устройва всичко в твоя бизнес, така както си е сега, не ти трябва да ходиш на бизнес ритрийт.
 • Ако не искаш повече нови клиенти?
 • Ако не искаш повече продажби?
 • Ако не искаш повече печалби за бизнеса си?
 • Ако не искаш повече свободно време, без да намаляват печалбите ти, то няма нужда да ходиш никъде.

Но ако работиш усилено, и вече поредна година усещаш, че няма растеж в бизнеса ти или ти се иска растежа да бъде по-голям, то ела с нас на Карибите, където ще разгледаме твоя бизнес и ще получиш идеи за разширяване.

Hotel – Grand Palladium Punta Cana

6. Не искаш да прекараш време заедно с други собственици на бизнес и предприемачи с отворено съзнание.

Ритрийта, не е нещо което правиш сам. Тук има общуване и обмяна на идеи и енергия с други хора,които са на твоята вибрация. Които имат същите проблеми като теб и активно търсят решение.Не нужно да откриваш “топлата вода” сам, позволи си да получиш подкрепа и от другите.

Със сигурност ще ти хрумнат много нови идеи, с които да разшириш бизнеса си и обратната връзка от други собственици на бизнес е безценна.Освен това ще намериш и много нови приятели, които да разширят твоята Вселена след това. А защо не и нови партньори в бизнеса?

Кой знае може би твоят дългоочакван или търсен партньор за разрастване на бизнеса те очаква в Карибските острови?

Hotel – Grand Palladium Punta Cana

7. Не искаш никакви нови идеи за бизнеса си.

Най-често, това което се случва на ритрийт е, че отваряш ума си за нови възможности. Коренно различни от всичко, което знаеш или си чувал досега.И именно, там ще намериш ключа на решението на някои от проблемите, които имаш сега в бизнеса. Сега ще обмениш опит с други хора, са успели там, където други са се провалили.

8. Не искаш обратна връзка за новите си идеи, преди да си инвестирал в прилагането им.

Ще дискутираш своите нови идеи в групата и твоята идея ще се разгърне, и ще се разшири, така че да подкрепи бизнеса ти.По време на ритрийта ще откриеш, кои твои идеи си струват, и за имаш ресурсите да ги приложиш в бизнеса веднага, и кои – са загуба на време. Това е изключително ценен опит, особено преди да си инвестирал доста пари в прилагането на някои идеи.

9.Не искаш да си вземеш малко почивка за себе си от бизнеса.

В един неусетен момент, се получава така, че не ти притежаваш бизнеса ти, а той теб. Това е критичен момент, на който да обърнеш внимание. Това е сигнал, който не води на добре.Трудно е да заминеш някъде си, без връзка с интернет или телефон, като знаеш, че партньорите и хората от екипа ти имат нужда от теб. Ами ако се обади клиент?

Ключа към успеха винаги е бил – Работи умно, а не много.На това ще обърнем специално внимание.

Ще ви покажа, как аз успях да се освободя от един екип, който ме изсмукваше буквално и как след това разширих бизнеса си.Истината е, че ти не зарязваш бизнеса си, тъй като мислиш за него по всяко време. Просто е един по-различен начин да работиш по разгръщането на бизнеса ти. Обстановката на Карибите ще ти помогне да се отпуснеш и да позволиш на нови мисли и идеи да влязат в главата ти и сърцето ти.

10.Търсиш бърза поправка на бизнеса си.

Няма кратки пътища за успех за една вечер или бързи методи да станеш богат. По време на бизнес ритрийта ще изградиш един солиден и реалистичен план за твоя бизнес растеж. И след като се прибереш – ще го приложиш на практика.

Това е магичната формула. Да вземеш нови идеи, да ги оцениш бързо, да решиш кои от тях да изпълниш с ресурсите с които разполагаш в момента.

Ако все още четеш тази статия, може би вече искаш да отидеш на бизнес ритрийт с мен на Карибите?

Ако да, запиши се и

А ако все още се съмняваш, че ще успееш, ще ти подскажа, че има БОНУС за бързо действие.

Включи се до 10 Август 2019 и ще получиш ПОЛОВИН ИНТЕНЗИВЕН ДЕН с мен на стойност 600 лева – и ще поработим заедно по твоя бизнес още сега през Август.

А ако се чудиш дали този ритрийт е подходящ, конкретно за твоя бизнес, пиши ми на office@nevikoeva.com и ще се радвам да се чуем за кратко.